Zwariowałam zakochuję sie w rysunkowych postaciach-forum powiązane z fanpage, dla wszysktich fanów mangi i anime.
Ckliwy wierszokleta
Jestem Riellella i nie lubię swojego imienia (i jak się nietrudno domyślić, nie ujawnię go).
I mam 14 lat.
Nie umiem o sobie pisać więc nie wiem o czym wspomnieć żeby było ciekawie.
Więc jakby ktoś chciał coś wiedzieć, czy coś, to pytać, tak jest łatwiej.
Dziękuję za uwagę .///.
Ostatnio edytowany przez Riellella (2013-03-22 21:21:25)
Ckliwy wierszokleta
Shinobu napisał:
No hej Hildegardo :3
Nie, akurat Hildegardą nie jestem ^^
Ckliwy wierszokleta
Itasiu :3 napisał:
Jakieś zainteresowania? :3
Umm...
Przede wszystkim próbuję robić zdjęcia, tak sobie, dla zabawy, z nudów głównie.
No i lubię pisać. Wszystko. Opowiadania wszelakie głównie, trzymam je tylko dla siebie bo nie widzę sensu w ich upublicznianiu.
No i jeszcze kocham grać, na fortepianie konkretniej, ale jakoś nie wiem czy mogę to nazwać zainteresowaniem.
W sumie bardzo fajny avatar :3
A dziękuję ^^
Ostatnio edytowany przez Riellella (2013-03-22 21:21:08)
Może podzielisz sie zdjęciami? Opowiadania też możesz wrzucić, bo nie jesteś jedyną osoba piszącą opowiadania na tym forum, wiec pewnie sporo osób sie zaciekawi. :3
Fortepian, świetny instrument, poza nim grasz jeszcze na czymś? ;3
Ckliwy wierszokleta
Może podzielisz sie zdjęciami? Opowiadania też możesz wrzucić, bo nie jesteś jedyną osoba piszącą opowiadania na tym forum, wiec pewnie sporo osób sie zaciekawi. :3
Fortepian, świetny instrument, poza nim grasz jeszcze na czymś? ;3
A...ale te zdjęcia to naprawdę nic specjalnego, naprawdę, nie ma co oglądać ^^
Opowiadania mam w papierowej formie i nie mam żadnej motywacji by je przepisać :3
Próbuję grać na gitarze i kiedyśtam grałam na klarnecie, stare dzieje, odpuściłam sobie.
Leiko napisał:
Lubisz kolana?
Co? ._.
Uczulenie napisał:
Hej *huuuug* :3
Hej \(^.^)/
Ckliwy wierszokleta
4ro-kun napisał:
Ceść~ ^ ^
Omnom, ulubiony kolor?
Jakiej muzyki słuchasz? Znaczy, jakiego gatunku muzyki lubisz słuchać. .c.
Ulubiony kolor? Hmm...troszkę trudno powiedzieć, na chwilę obecną jest to jasnozielony (taki limonkowy jakby).
A muzyki słucham różnej, czyli tego, co mi akurat w ucho wpadnie, dlatego często przesiaduję na YouTube szukając czegoś nowego i ciekawego :3