Zwariowałam zakochuję sie w rysunkowych postaciach-forum powiązane z fanpage, dla wszysktich fanów mangi i anime.
Mangowiec
Juppppi, w końcu mam gdzie napisać, że kooocham Władcę Pierścieni + Hobbita. <3 Jedyna adaptacja filmowa, którą wolę bardziej od książki.
I lubię jeszcze Złap mnie jeśli potrafisz z DiCaprio (lafff), Harrego Pottera, Pulp Fiction.
Ooo, i horrory,
Ostatnio edytowany przez Miiko (2013-02-26 18:10:23)
Moderator
Hmm ja także uważam że trylogia Władcy Pierścieni jest epickie i przeboskie <3 ale uwielbiam też Hobbit : Niezwykła Podróż i Atlas Chmur C:
Mangowiec
Zdecydowanie tak. Ogólnie dużo moich znajomych narzekało po Hobbicie, że tak na prawdę same lanie wody, nudy itp
I trochę mieli racji. Ale mi ani trochę to nie przeszkadza, bo cieszę się każdą sekundą tego filmu.
Po prostu magia, film i klimat były świetne *w*
Zły i Brzydki Kot
Prócz wszelakich horrorów doceniam to, co spod swojej ręki wypuścił Tarantino. Dla mnie mistrz i mentor i jeśli kiedykolwiek przyjdzie mi coś reżyserować, to zapewne będę się inspirował.
'Władca Pierścieni' i 'Hobbit' of course <3 do tego bardzo lubię 'Królowa Potępionych', 'Król Skorpion', 'Mumia' i 'Ghost Rider' ;3 i to chyba tyle, no i horrory i thrillery ;3
Ostatnio edytowany przez MisakiMei (2013-02-26 19:30:10)
Moderator
o tak Ghost Rider też było niezłe C: Królowa Potępionych ? ciekawy tytuł obejrzę
Pandemonium napisał:
o tak Ghost Rider też było niezłe C: Królowa Potępionych ? ciekawy tytuł obejrzę
trochę stary film ale bardzo fajny ;3 a głos w piosenkach Lestata jest tego z Kornu *.*
Zły i Brzydki Kot
Pandemonium napisał:
Hmm ja także uważam że trylogia Władcy Pierścieni jest epickie i przeboskie <3 ale uwielbiam też Hobbit : Niezwykła Podróż i Atlas Chmur
Wybacz Pandemonium, ale Atlas Chmur? Gdyby wydali więcej na aktorów zamiast efekty specjalne i wycięli te pedalskie wątki, to może nawet by było oglądalne, bo póki co to zwykła chałtura : /.
Ostatnio edytowany przez PanKot (2013-02-28 22:37:21)